Do you want fries with that? : A product-based study of hamburger flavour combinations and customer preferences in the Nummela, Finland area.
Designing Brusko Concept
Kestävää kehitystä julkisiin ruokapalveluihin
Geek Cuisine: Extending the Narrative of a Junk Food Gamer
Design and implementation of food management system on Android platform with QR code support
Duodecimin ruokareseptikirja
Co-creating Value in the Age of Digitalised Businesses - Case Study: The Dog Food and Treats Industry
Chinese and Kenyan food culture -information for health care personnel in Finland
CUSTOMERS´ PERCEPTION OF SUSTAINABLE RESTAURANTS Case: Hyper-local Restaurant Bucco and Dumlegården Farm
Breakfast in Bed: valokuvatun ruoan intiimiys : Kokemuksellinen kuvasarja
Syömiskäyttäytymisen vaikutus ruokavalion ja kognition välisiin yhteyksiin 6-8-vuotiailla lapsilla
Stress, eating behavior, diet, and the effects of acceptance and commitment therapy : among adults with psychological distress and overweight
”No ruokahävikkiä voi vähentää silleen, että ottaa mitä jaksaa” Nuorten vaikutus kotitalouden ruokahävikkikäyttäytymiseen
Living and Dealing with Food in an Affluent Society - A Case for the Study of Lived (Non)Religion
“Kyseenalaistan kaikki tottumukseni ja mätän kaupan hihnalle hedelmät ilman muovipussia” : Kestävästä kehityksestä kiinnostuneiden tapoja ja syitä toteuttaa kestävää elämäntapaa
Herkuttelevista hedonisteista kohtuullisiin kulinaristeihin. Kvalitatiivinen tutkimus nuorten pääkaupunkiseudulla omassa taloudessa asuvien kuluttajien herkuttelukäyttäytymisestä
Ikääntyvien näkemyksiä hyvästä ateriasta ja ateriapakkauksesta
Kestävän ruokavalion edistäminen lounasruokailussa – Ilmastovalintamerkintä testissä
Consumption choices to decrease personal carbon footprints of Finns
Tavoitteista toiminnaksi - Kestävän kulutuksen ja tuotannon visio ja tärkeimmät toimenpiteet
Ympäristövaikutukset on huomioitava ravitsemussuosituksissa
Environmental impacts need to be taken into account in nutrition recommendations
Alternative proteins and EU food law
European Union legislation on macroalgae products